Vélemények rólunk

Az internet korában minden vélemény számít, jó és rossz egyaránt, hiszen azon kívül hogy építkezhet belőle a vállalkozás, javíthat, fejlődhet, a pozitív visszajelzések, jó vélemények meggyőzhetnek minket, hogy jó helyen keresünk, valamint a vállalkozás számára megerősítés, hogy jól végzi a dolgát.

Büszkén kijelenthetjük, hogy Magyarország egyik legjobban és legtöbbször értékelt szalonja vagyunk, több száz pozitív véleménnyel, tehát, ha itt vagy, jó helyen jársz!

Számunkra a legfontosabb, hogy az a menyasszony is érezze magát jól nálunk, akinek végül mégsem ránk esik a választása, hiszen egyetlen negatív élmény a próba során, teljesen elrettentheti a menyasszonyt a további kereséstől. Márpedig menyasszonyi ruhára szükség van egy esküvő során!


Aki minket választ, minden erőnkkel azon leszünk, hogy olyan csodálatos hercegnőnek érezze magát, élete egyik legfontosabb napján, amilyet mindig is megálmodott!
Mindenben támogatni fogjuk, a megálmodott átalakításokat plusz szolgáltatásként örömmel elvégezzük, kedvezményekre jogosító kuponokat ajándékozunk, hogy az esemény fontos résztvevői is kellő pompában tündököljenek. 

5/5

Elhivatottságunkról tökéletes képet alkotnak a vélemények, melyeket menyasszonyaink írtak rólunk a különböző felületeken.

Alábbiakban olvashattok néhányat közülük, a teljesség igénye nélkül!

Ha pedig további véleményekre lennél kíváncsi, látogass el Facebook oldalunkra, ahol több mint 500 elégedett menyasszony visszajelzését és ajánlását olvashatod!

Kattints az ikonra, hogy elolvasd az 600+ véleményt, amit menyasszonyaink hagytak Facebook oldalunkon!

Néhány menyasszony véleménye rólunk:

Noemi Gaudai
Noemi Gaudai
2024-04-08
Gyönyörű szép ruhák, Bettit nagyon tudom ajánlani, hihetetlenül kedves, segítőkész és nagyon korrekt🥰 köszönöm szépen a sok segítséget🥰
Fanni Vuszek
Fanni Vuszek
2024-04-07
Az elso ruhaprobam volt es Betti nagyon turelmesen es keszsegesen allt a segitsegemre. ☺️Konkret elkepzelessel erkeztem, es nem szamitottam ra, hogy ilyen tokeletesen meg is talalom, nemhogy elsore. Akarhany ruhat felprobalhattam, nem surgettek, sot! Betti nyugtatott, hogy addig maradok, ameddig csak szeretnek. 🙏 Nincs probalasi dij, es mar az elejen megkerdezik mennyit szan az ember a ruhara es afole nem mennek, hacsak a menyasszony nem keri kulon. Csak ajanlani tudom oket!!!🥰🥰
Brigitta Ágoston
Brigitta Ágoston
2024-04-07
Sziasztok Egy kis összehasonlítást és tapasztalatot szeretnék megosztani veletek. Jövőre lesz az esküvőnk, de mivel külföldön élek gondoltam időben elkezdek nézelődni... Tengerparti esküvőnk lesz ezért ehhez illő ruhát próbáltam választani. Az első szalon (nem akarom megnevezni) V.I.P foglalásos volt. A foglalásnál bele kellett irni, hogy milyen fazon érdekel azt is bele írtam hol lesz az esküvőnk. A hölgy ott kezdett el olvasgatni, hogy mit is szeretnék. Majd közölte, hogy nem igazán van jelenleg erre való ruhája. Egy hónappal korábban foglaltam tehát lett volna ideje megírni, hogy felesleges lesz oda menni és csak pénz és idő pazarlás. Érezhető volt, hogy rám akarja erőltetni a ruhát hasra ütősen mondott rá összeget. Nyilván ez a mi nagy napunk, de 300-400 ezernél többet ruhára nem akartam költeni! Szerintem túl árazott volt és össz vissz 3 fazonja volt. Nem gondoltam volna, hogy a 2. Szalon (Mia wedding dress) után megtalálom az igazit! Betti nagyon közvetlen, kedves és türelmes volt, mindennek elmondta az árát nem voltak rejtett költségek! Az elején mondta, hogy szerinte a sifon ruha lesz a befutó azok alapján amit meséltem neki, de ő semmire nem fog rabeszélni próbálgassak bátran. Nagyon jó hangulatban telt a ruhapróba és a menyasszonyi ruhámat egyszerűen imádom 😍. Minőség és árarányban is megfizethető. Csak ajánlani tudom őket! Köszönöm nektek!
Diar Daood
Diar Daood
2024-04-05
A legelső pillanatban mikor beléptem, megláttam a leendő ruhám ujjának kivillanó csillogását, onnantól le sem tudtam venni róla a szemem, alig vártam, hogy a csajok megmutassák milyen ruhát rejt az ujj :) Bettike már akkor tudta, hogy ez szerelem lesz első látásra, és láss csodát, a ruha minden része tökéletesen illik az elképzeléseimhez. Bettike profi módon segített belebújni, rám igazította úgy, hogy tökéletesen álljon. Nagyon hálás vagyok a lányoknak, csak ajánlani tudom a szalont!!! :)
Nóra Czigler
Nóra Czigler
2024-03-31
Kedves Mia Wedding Dress, Elmondani nem tudom milyen hálás vagyok nektek, meglett álmaim menyasszonyi ruhája körülbelül 30perc alatt. Szolgáltatásotok csodálatos hisz célszerűen, hatékonyan segített nekem Betti. Egyszerű kérdésekkel kezdtük ár, fazon, elképzelés, és már mehet is a próba, úgy gondolom hogy így bárki aki esetleg kevesebből gazdálkodhat az is megtalálhatja gyönyörű ruháját hisz csak azon a keretén belül mutat Betti ruhát ami neked megfelel.Bármilyen kérésem volt most abronccsal próbálnám, most felvenném a cipőm már ott is volt és segített. Mindemellett precíz gyors és hihetetlen kedvességgel várt minket és a kísérői kéréseknek is eleget tett de mindemellett a fő én voltam számára hogy nekem mi teszik nem kellett megszólalnom már mondta hogy látja nem az igazi, úgyhogy még egyszer szeretnék köszönetet mondani Bettinek egy jó élménnyel hatalmas mosollyal és egy csodálatos ruhával távoztam tőle.
Merci Zelei
Merci Zelei
2024-03-29
Fél óra alatt megtaláltam az álom ruhát:)) mindenki nagyon kedves és segítőkész volt! Köszönöm Nektek! ☺️☺️☺️
Selfie Moments
Selfie Moments
2024-03-29
Szuper segítőkészek és nagyon kedvesek csak ajánlani tudom őket 🥰🥰🥰
Anett Tóth
Anett Tóth
2024-03-28
Nagyon elégedett vagyok a szalonnal. Betti türelmesen segített és válaszolt minden kérdésemre, pedig volt pár. 😄 Annyira családias a légkör, hogy még maradtam volna pár órát. Egy órán belül sikerült megtalálnom az álomruhát. Nem hittem, hogy ilyen hamar sikerül, de Betti segítségével minden lehetséges. Csak ajánlani tudom, többféle stílus és árkategória elérhető. 🥰😊
Zsófi Amberger
Zsófi Amberger
2024-03-28
Nagy választék volt és több árkategóriában vannak ruháik. Méretben is nagy a választék, így mindenki megtalálhatja a neki való ruhát, ahogy én is megtaláltam. Betti segített nekem, aki szuper kedves és segítőkész volt. Fotót nem lehet sajnos készíteni, de vihetsz magaddal kísérőt vagy videóhívással megmutathatod a ruhát annak, aki nem tudott személyesen elkísérni. :)
Luca Borbás
Luca Borbás
2024-03-27
Bár nem itt találtam meg álmaim ruháját, Betti nagyon kedves volt és rengeteg tanáccsal látott el. Azon kevés szalonok egyike, aki tényleg a menyasszony érdekeit nézi. Mellesleg nagyon szép, fiatalos ruháik vannak, modern formákkal és csipkékkel.

Ha a véleményeket olvasva, úgy gondolod, hogy eljönnél ingyenes ruhapróbánkra,
vedd fel velünk a kapcsolatot és lépj be Tündérkeresztanya Birodalmába,
ahol valóra váltjuk a Tündérmeséd!