Öltöny Szalon

A nevem Rigó Buffo Dávid és én vagyok a „Tündérkeresztapa”
Az én feladatom, hogy segítsek megtalálni a vőlegények ideális öltözetét a Nagy Napra, hiszen nem csak a menyasszonyról, hanem a vőlegényről is szól ez a fontos esemény, bár néha elhalványul az öltöny fontossága a menyasszonyi ruha mellett. 

Öltöny szalonunk folyamatosan változó árukészlettel, a legújabb divat szerinti, egyedi darabokkal várja a kedves vőlegényeket.

Legyen szó normál, vagy slim fit szabásról, kockástól a csíkosig, vagy ha egy sima egyszínűre vágysz, nálunk mindent megtalálsz.

Ezen felül kiegészítők sokaságával (nyakkendő, díszzsebkendő, stb.), ingekkel, és újabban lábbelivel is tudunk szolgálni, ami azt jelenti, hogy az a vőlegény, aki hozzánk betér, komplett esküvői öltözetben tudja elhagyni a szalont.
Kell ennél kényelmesebb és praktikusabb megoldás?!

Méreteink 46-os mérettől egészen 70-es méretig elérhetőek.

Ha a menyasszony a Mia Wedding Dressnél találta meg Álmai Ruháját, vásárláskor kapott egy kupont, mely 50%-os kedvezményre jogosítja fel a vőlegényt öltöny szalonunkban. 
És nem kizárólag a vőlegény élhet ezzel a lehetőséggel, hanem
a Nagy Esemény legfontosabb férfi/fiú résztvevőit is, mint például a tanúk, az örömapák, valamint a fiú gyermekek is felhasználhatják öltönyvásárlásuk során. 

Ezzel a lehetőséggel is szeretnénk segíteni jegyespárjainknak elérhető áron, fantasztikus ruhákban ünnepelni a szerelmüket!

Ha szeretnél eljönni ingyenes ruhapróbánkra, vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook oldalunkon keresztül, vagy hívj minket. 

Képekért és akciókért látogass el Facebook oldalunkra,
amit az úriemberre kattintva érsz el!