Menyecske és színes ruhák

Az Álom Menyasszonyi Ruha megtalálásával, még messze nem ér véget az esküvői ruhavadászat! 

A ceremónia fontos résztvevőinek az alkalomhoz és annak tematikájához, színvilágához passzoló, a pár elképzeléseinek megfelelő öltözékre lesz szüksége

Mi ebben is segítünk nektek, hiszen a menyasszonyi ruha vásárlásakor adunk egy kupon csomagot, aminek segítségével megvásárolhatjátok: az öltönyöket (a vőlegény, örömapák, tanúk és fiú gyermekek számára), a koszorúslány és örömanya ruhákat, valamint a menyecske ruhát is.

 

 

Menyecske ruha

A menyecske ruha hagyománya régi időkre nyúlik vissza, amikor a menyasszony hófehér, szűzies ruháját levetve, a vörös csábító árnyalatába öltözött, ezzel jelezve hogy nővé érett esküvője éjjelén. 

Modern világunkban ugyan ezt a szerepét már kevésbé tölti be, a magyar esküvői tradíciók szerves részét képezi továbbra is.

Mi sem feledkezhetünk meg a menyecske ruha fontosságáról, ezért kínálatunkban szinte minden anyag, fazon és stílus megtalálható, amit akár az esküvői ruhával teljes szimbiózisban tudsz kiválasztani nálunk. 

Készletünkben különleges, egyedi ruhák sorakoznak, melyek eredeti vételára egységesen 120.000 Ft.

MIA menyasszonyaink, a menyasszonyi ruha vásárlásakor kapnak egy 30%-os kedvezményre feljogosító kupont, amellyel 84.000 Ft-ért hazavihetik a tökéletes vörös ruhát és hajnalig ünnepelhetik majd a szerelmüket.

A teljes aktuális készlet személyesen tekinthető meg, egy második ingyenes ruhapróba alkalmával, akár a méretvétellel egybekötve.

Amennyiben menyecske ruhát szeretnél próbálni, kérjük keresd Katit az alábbi telefonszámon!
+36 30 812 7701

Színes ruhák

Felnőtt koszorúslány ruhák

A tökéletes esküvői összkép, főleg az esküvői fotókon úgy jöhet létre, ha a koszorúslányok az esküvő színvilágához passzolóan – akár egy szín több analóg árnyalatában –  tündökölnek a menyasszony oldalán. 
Kínálatunkban két típusú ruha található meg a szivárvány minden árnyalatában. Az egyik egy szatén, spagettipántos, méret nélküli sliccelt ruha, ami rendkívül egyszerű, egységes és elegáns megjelenést kölcsönöz. A másik pedig az infinity ruha, aminek végtelen számú megkötési módja gondoskodik arról, hogy minden koszorúslánynak a testalkatáshoz legjobban passzoló fazont lehessen létrehozni. 

A két fazon eredeti vételára egységesen 28.000 Ft.

MIA menyasszonyaink, a menyasszonyi ruha vásárlásakor kapnak egy 30%-os kedvezményre feljogosító kupont, amellyel 19.600 Ft-ért megvásárolhatóak a felnőtt koszorúslány ruháink. 

A teljes aktuális készlet személyesen tekinthető meg, egy második ingyenes ruhapróba alkalmával, akár a menyasszonyi ruha méretvétellel egybekötve.

Amennyiben koszorúslány ruhát szeretnél próbálni, kérjük keresd Katit az alábbi telefonszámon!
+36 30 812 7701

Gyermek koszorúslány ruhák

Az esküvő fontos résztvevői a gyermekek is adott esetben, így az ő ruhaigényüket sem hagyhattuk figyelmen kívül. 

Kínálatunkban a legkisebbek is megtalálhatják az Álom Ruhát, amiben valódi mesebeli hercegnőnek érezhetik magukat. 

 

Minden fazon eredeti vételára egységesen 35.000 Ft.

MIA menyasszonyaink, a menyasszonyi ruha vásárlásakor kapnak egy 30%-os kedvezményre feljogosító kupont, amellyel 24.500 Ft-ért megvásárolhatóak a gyermek koszorúslány ruháink. 

Örömanya ruhák

A házasság nem csak a jegyes pár életének egyik csúcspontja, hanem a szülőké is, akik büszkén nézik a felnőtté vált gyermekeiket, amint egy új, közös életet kezdenek.

Az örömanyáknak is szeretnénk kedvezni, így kínálatunkban megtalálhatóak kifejezetten nekik szánt elegáns, visszafogott  ruhák is.

A boleró nélküli modellek eredeti vételára egységesen 40.000 Ft, míg a bolerós szettek vételára 45.000 Ft.

MIA menyasszonyaink, a menyasszonyi ruha vásárlásakor kapnak egy 30%-os kedvezményre feljogosító kupon, melyet felhasználhatnak örömanya ruha vásárlása során is.

Amennyiben gyermek koszorúslány, vagy örömanya ruhát szeretnél próbálni, kérjük keresd Katit az alábbi telefonszámon!
+36 30 812 7701