Tisztában vagyunk vele, hogy az esküvő szervezése azon kívül, hogy rengeteg időt, energiát és türelmet emészt fel, manapság hatalmas összegeket is.

Szeretnénk barátságos árainkkal segíteni a magyar menyasszonyoknak, hogy saját vadonatúj ruhájukban tündökölhessenek a Nagy Napon.
Olyan ruhában, ami előtte nem volt sem bérbe adva, sem átalakítva, nincs elszíneződve, lehet benne önfeledten ünnepelni, hiszen vigyázni is épp annyira kell rá amennyire szeretne. 

Nincs szükség kaucióra, a kreatív fotózás miatt két napos bérlésre, nem bonyolítjuk túl az egyébként is bokros tevékenységek sorát. 
Sőt, az esemény után a ruha akár tovább is értékesíthető, vagy eltehető emlékbe. 

Ruhapróbánk ingyenes, egy órás időtartamú és nincs korlátozva, hogy hány darab ruhát próbál a menyasszony!
Számunkra az a fontos, hogy kényelmesen, otthonos közegben megtalálja Álmai Ruháját, a rá szabott költségvetési kereten belül, vagy akár az alatt is.

Több száz darabos készletünk összeállítása során, minden menyasszonyra és büdzsére gondoltunk, gyakori akciókkal kedveskedünk.


Érdemes Facebook oldalunkat követni az aktuális hírekért!

Ruháink rendkívül széles méretskálával rendelkeznek, már 32-es mérettől egészen akár 70-es méretig kínálunk csodálatos, modern ruhákat, hiszen szívünkön viseljük a plus size menyasszonyok helyzetét is. Tudjuk, hogy nehéz feladat fiatalos, a mai trendeknek megfelelő esküvői ruhát találni egy bizonyos méret felett.

Na, de nem nálunk! Mi minden menyasszonyt gyönyörű ruhával várunk a méretében, valamint varrónőink szinte bármilyen megálmodott módosítást el tudnak végezni a szerelemruhán. 

Kifutó modelljeink már 95.000 Ft – 135.000 Ft között, a legtöbb modell pedig 145.000-265.000 Ft között mozog eladási áron, valamint ezen az áron felül, van néhány Prémium ruhánk, melyek 265.000-365.000 Ft közötti árban vannak, de még így is olcsóbbak, mintha ugyanezt a minőséget bérelnéd máshol.

Kizárólag értékesítéssel foglalkozunk, bérbeadással nem, így a bérlési költségek töredékéért vásárolhatod meg nálunk Álmaid Ruháját! 

Sőt, itt nem is állunk meg, hiszen, ha nálunk találod meg a ruhádat, vásárláskor megajándékozunk több kuponnal is, melyek 30-50% kedvezményre jogosítanak fel öltöny, menyecske, gyermek és felnőtt koszorúslányruha vásárlásakor szalonjainkban.

Érdemes ellátogatni hozzánk ingyenes ruhapróbára, előre egyeztetett időpontban sok szeretettel várunk, hogy valóra váltsuk a te Tündérmeséd!