Rigóné Molnár Ágnes vagyok, a Mia Wedding Dress megálmodója, alapítója. 

Sokatok által emlegetett „Tündérkeresztanya”.

Vállalkozásom indításakor az volt az elsődleges célom, hogy elérhető áron kínáljak prémium minőségű ruhát minden menyasszony számára, költségvetéstől és stílustól függetlenül.

És bár Magyarországon egyelőre nincs nagy múltja a menyasszonyi ruha vásárlásnak, külföldön már hosszú évek óta bevett szokás inkább a vásárlás.
Első sorban kényelmi szempontok miatt, valamint azért, mert vannak menyasszonyok, akik nem szeretnének elszíneződött, milliószor átalakított régi ruhában ünnepelni életük egyik legfontosabb napján. 

Hisszük, hogy minden menyasszony a legszebbet és legjobbat érdemli, lehetőleg a legjobb áron. 

Legfőbb küldetésünknek tekintjük, hogy mi legyünk a legmegbízhatóbb választás a menyasszony számára, aki Álmai Ruháját keresi, hiszen nálunk bérlési ár alatt megtalálja saját vadonatúj, gyönyörű ruháját.
Miért is bérelné inkább?!

Több, mint 8 éves szakmai pályafutásom alatt, sikerült összehozni, egy minden szempontból profi és gyakorlott tanácsadói csapatot, akikkel folyamatosan azon dolgozunk, hogy valóra váltsuk a magyar menyasszonyok Álmait.

Rigóné Molnár Ágnes vagyok, a Mia Wedding Dress megálmodója, alapítója. 

Sokatok által emlegetett „Tündérkeresztanya”.

Vállalkozásom indításakor az volt az elsődleges célom, hogy elérhető áron kínáljak prémium minőségű ruhát minden menyasszony számára, költségvetéstől és stílustól függetlenül.

És bár Magyarországon egyelőre nincs nagy múltja a menyasszonyi ruhavásárlásnak, külföldön már hosszú évek óta bevett szokás inkább megvenni, mint bérbe venni. Első sorban kényelmi szempontok miatt, valamint azért, mert vannak menyasszonyok, akik nem szeretnének elszíneződött, milliószor átalakított régi ruhában ünnepelni életük egyik legfontosabb napján. 

Hisszük, hogy minden menyasszony a legszebbet és legjobbat érdemli, lehetőleg a legjobb áron. 

Legfőbb küldetésünknek tekintjük, hogy mi legyünk a legpraktikusabb és legjobb választás a menyasszonyok számára, hiszen nálunk bérlési ár alatt megvásárolható a saját vadonatúj, gyönyörű ruha
Miért is bérelnéd inkább?!

Több, mint 8 éves szakmai pályafutásom alatt, sikerült összehozni, egy minden szempontból profi és gyakorlott tanácsadói csapatot, akikkel folyamatosan azon dolgozunk, hogy valóra váltsuk a magyar menyasszonyok Álmait.

Garantáljuk,
hogy attól a pillanattól fogva,
hogy belépsz a szalonunkba,
érezni fogod Tündérkeresztanya varázslatát!

Rigóné Molnár Ágnes

Szalontulajdonos

„Tündérkeresztanya”

Ami elsősorban megkülönbözteti különleges birodalmunkat a többitől, az a páratlan odaadás és a menyasszonyainkkal való valódi törődés.

Barátságos tanácsadóink a legnagyobb szakmai tapasztalattal rendelkeznek, őszinték
elkötelezetten és szívesen segítenek a csodálatos menyasszonyi megjelenés megtalálásában és tökéletesítésében.
Mindenki személyre szabott tanácsot kap, senkire nem erőltetjük a saját elképzeléseinket.

A ruhaválasztás során maximális odafigyelést és szakértelmet tapasztalhatsz, valamint felhőtlen jókedvet, ami segít átadni magad az élménynek. 

Mi azért létezünk, hogy valóra váljon az Álom.

Büszkék vagyunk gyakorlott csapatunkra, akik nap, mint nap azon fáradoznak, hogy elégedetten és magabiztosan távozzanak a hozzánk betérő menyasszonyok.

Ami elsősorban megkülönbözteti különleges birodalmunkat a többitől,
az a páratlan odaadás és a menyasszonyainkkal való
valódi törődés.

Barátságos tanácsadóink a legnagyobb szakmai tapasztalattal rendelkeznek, őszinték,
türelemmel és szívesen segítenek megtalálni
az Álom Ruhát.
Egyúttal a lehetséges átalakítási, személyre szabási lehetőségekről is tájékoztatnak teljes körűen, szükség esetén a varrónővel konzultálva. 
Mindenki személyre szabott tanácsot kap tőlünk,
senkire nem erőltetjük a saját elképzeléseinket.

A ruhaválasztás során maximális odafigyelést és szakértelmet tapasztalhatsz, valamint felhőtlen jókedvet, ami segít átadni magad a csupa pozitív élménynek. 

Hiszen mi azért létezünk, hogy valóra váljon az Álom.

Büszkék vagyunk gyakorlott csapatunkra, akik nap, mint nap azon fáradoznak, hogy elégedetten és magabiztosan távozzanak a hozzánk betérő menyasszonyok

Rigóné Molnár Ágnes

Szalontulajdonos

„Tündérkeresztanya”

Munkatársaink

Rigó Dávid

Minőségi öltönyök szakértője, a Buffo Wedding Suit for Men tulajdonosa.

A menyasszonyok kedvence. „Tündérkeresztapa”.
Projekt felelős, aki mindenhez IS ért.
Élő videók sztárja. 
Telefonszáma: 06704118932

Kati

Stílustanácsadónk, aki precíz rendben tartja varrodánkat, az átalakítások sorrendjét menedzseli, méretvétel során segédkezik, illetve a menyecske ruha és színes ruhák vásárlása során asszisztál menyasszonyainknak. 
Telefonszáma: 06308127701

Erika

A varázskezű varrónőnk.
Gyors, kreatív és nem ismer határokat.
Nagy tapasztalattal rendelkezik, aki előtt nincs lehetetlen, amit többször bizonyított már.
A menyasszonyok imádják,
hogy minden elképzelésüket megvalósítja. 
Telefonszáma: 06204080690

Bettike

A menyasszonyok hű segítője, akit kedves, nyitott, közvetlen személyiségének köszönhetően menyasszonyaink szinte barátnőjüknek érezhetnek.
Szakmai tapasztalatának köszönhetően, pedig több száz darabos készletünk ideális „idegenvezetője”, aki nagyrészt első ránézésre el tudja dönteni, mit érdemes ajánlania a menyasszony figyelmébe.

Erzsike

Több évtizedes tapasztalattal, varázsujjakkal, kedves, nyitott személyiséggel rendelkező varrónőnk, aki az átalakítások során megvalósítja minden menyasszony álmát. Számára szinte nincs is lehetetlen, kreativitásának semmi sem szab határt.

Niki

A tulajdonosok asszisztense, valamint a szalonok social media és marketing menedzsere. 

Foglalj időpontot ingyenes ruhapróbánkra és látogass el Budapest, sőt Magyarország egyik legnépszerűbb szalonjába Te is!

Mi szívünk minden szeretetével és a legszebb  ruhákkal várunk, a legjobb áron!