Szalagavató - a felnőtté válás egyik mérföldköve

Álomszép pillanatok és egy felejthetetlen ruha – eljött a szalagavatód ideje!
Ebben az izgalmas időszakban szeretnénk segíteni, hogy megtaláld a tökéletes szalagavató ruhát, amiben magabiztosan tündökölhetsz.

Böngéssz kínálatunkban személyesen az ingyenes ruhapróba alkalmával, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb darabot, amiben boldogan ünnepelheted a felnőtté válásod és ami felkészít az elötted álló kihívásokra egy felejthetetlen élménnyel felvértezve. 

Amikor ellátogatsz hozzánk, mi szeretettel – és ami nagyon fontos – oldott és barátságos hangulattal várunk, az igazi MIA élménnyel, amit eddig minden menyasszonyunk megtapasztalhatott és amiről nagyon szívesen nyilatkoztak is.

Szintén fontos megemlíteni, hogy semmivel sem leszel más bánásmódban részesítve fiatal korod miatt, mindenképp ugyanazt a kedves, profi és segítőkész segítséget kapod te is, mint a hozzánk betérő jegyesek.

Ruháink bérlése 55.000 Ft-tól elérhetőek.

Ezen az áron egy gyönyörű ruhád lesz, amit méretre igazítunk neked, hogy tökéletes legyen az összkép és a kényelem, hiszen a szalagavató egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom. Minden lány megérdemli, hogy a legjobb formájában, önfeledten táncolja végig partnerével. 

Amennyiben többen is szeretnétek ellátogatni hozzánk, keressetek fel minket, hogy egyedi kedvezményt tudjunk kidolgozni számotokra.

A különböző kiegészítők bérlésének költségéről, mint például az abroncs, a próba alkalmával érdeklődj! 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy el tudj látogatni ingyenes ruhapróbánkra!

Addig is íme egy kis ízelítő kínálatunkból, de mindenképp fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a személyes ruhapróba alkalmával tekinthető meg a teljes készlet!